Фольклорно – етнографічний фестиваль
«Від Різдва до Водохреща»
07 грудня 2022 року - 20 січня 2023 року
Порядок проведення фольклорно – етнографічного Фестивалю
Учасники фольклорно – етнографічного фестивалю надсилають заявку та прикріплюють відео-ролик своїх виступів, заповнюючи гугл-форму за посиланням до 18 січня 2023 року.Засновник Фестивалю
Мета
Завдання
Вік учасників необмежений
Категорії Фестивалю
Професіонали
Аматори
Номінації
Макет Різдвяної шопки
Конкурс на кращий макет Різдвяної шопки (макет має бути виготовлений колективом (учасником) власноруч; техніка виконання довільна; змістовна відповідність автентичним зразкам).
Художнє читання
Художнє читання (літературний матеріал на вибір: класичний «Вертеп», сучасна інтерпретація «Вертепу», різдвяна історія, авторський сценарій).
Хореографія
Хореографія (фольклорно-етнографічні номери).
Вокальне мистецтво
Вокальне мистецтво (академічний, народний, естрадний вокал). Учасники номінації готують один довільний конкурсний твір (колядки, щедрівки, віншування, фольклорно-етнографічні номери).
Хорова (церковна) музика
Хорова (церковна) музика композиторів-класиків, церковна хорова музика.
Інструментальне виконавство
Інструментальне виконавство (фортепіано, струнно-смичкові інструменти, народні інструменти, духові та ударні інструменти тощо), (солісти, дуети, ансамблі), творча інтерпретація інструментальної мініатюри. Учасники номінації «Інструментальне виконавство» готують один довільний конкурсний твір (колядки, щедрівки, фольклорно-етнографічні номери).
Театральне мистецтво
Театральне мистецтво (вертеп, фольклорно-етнографічні композиції, різдвяні дійства, віншування тощо).
Образотворче та декоративно-прикладне мистецтво
Образотворче та декоративно-прикладне мистецтво (авторські твори різдвяної тематики: ляльки-мотанки, іграшки з соломи, різдвяні павучки тощо).
Конкурс на кращу різдвяну страву
Конкурс на кращу різдвяну страву (рецепт та готова страва з презентацією: кутя, вареники, страви різдвяного столу (12 традиційних страв); напої (узвар, кисіль); десерти (пляцки, печиво, пряники, їжачки, пташки)).
Контакти
За додатковою інформацією звертайтесь:
|
НМЦ соціально-гуманітарної взаємодії та організації дозвілля студентів |
nmc.shvods@kubg.edu.ua |
|
Біжик Людмила |
067-424-30-40 |
|
Слісаренко Валентина |
098-476-45-53 |
|
Івасенко Дар’я |
063-406-00-53 |
|
Томко Дарина |
093-834-21-00 |
